Παναργολικό συλλαλητήριο ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών στο Άργος

Παναργολικό συλλαλητήριο ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών στο Άργος
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για την υπερφορολόγηση και την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική διαμαρτυρήθηκαν σήμερα, κατά τη διάρκεια του παναργολικού συλλαλητηρίου, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, έμποροι, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.


Αρχικά, οι αγρότες πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία με εκατοντάδες τρακτέρ στο κέντρο του Άργους και στη συνέχεια «έχτισαν» τις εισόδους των τραπεζικών καταστημάτων με «κλούβες» πορτοκάλια, τα οποία αργότερα διέθεσαν στους πολίτες.

Παρόντες στο συλλαλητήριο ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας, Φώτης Δαμούλος, εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων και αγροτοσυνδικαλιστές.

2036306

Με τη λήξη του συλλαλητηρίου και την ανάγνωση ψηφίσματος, με το οποίο καλούν την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική και θα σταλεί στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τους βουλευτές του νομού, οι αγρότες πέταξαν τα πορτοκάλια από τα τρακτέρ τους στην πλατεία.

PHOTO GALLERY