Απίστευτο περιστατικό στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησε περιπολικό!

Απίστευτο περιστατικό στην Ανδραβίδα: Πυροβόλησε περιπολικό!

Σε ένα πρωτοφανές περιστατικό ενεπλάκησαν το βράδυ της Κυριακής αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, όταν κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους, σύμφωνα με πληροφορίες, «δέχθηκαν»... πυροβολισμούς από φύλακα επιχείρησης της περιοχής που τους πέρασε... για κλέφτες!

Και όλα αυτά, ενώ οι αστυνομικοί επέβαιναν σε περιπολικό!

Όπως γράφει το patrisnews.com, οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας ακολούθησαν το συνηθισμένο δρομολόγιο που εκτελούν οι εποχούμενες περιπολίες. Αφού ολοκλήρωσαν την περιπολία στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης, συνέχισαν στον δρόμο της Κυλλήνης, στον οποίο βρίσκονται πάρα πολλές επιχειρήσεις που ανήκουν διοικητικά στην περιοχή ευθύνης του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας.

Τη στιγμή ωστόσο της περιπολίας τους και ενώ το περιπολικό κινούνταν με μικρή ταχύτητα στον δρόμο, όπως ακριβώς γίνεται σε κάθε βραδινή περιπολία, οι αστυνομικοί είδαν έναν νεαρό αλλοδαπό να βγαίνει από την επιχείρηση στην οποία εργάζεται σαν νυχτοφύλακας και να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο στον αέρα με σκοπό να τους εκφοβίσει καθώς, όπως εξήγησε μετά, τους πέρασε... για κλέφτες!

Ο νυχτοφύλακας, παρά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που έδειξε για τη δουλειά του, συνελήφθη για άσκοπους πυροβολισμούς και οδηγήθηκε τη Δευτέρα στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας.