Ταξιτζής ζητούσε λύτρα για να παραδώσει χαμένο κινητό

Ταξιτζής ζητούσε λύτρα για να παραδώσει χαμένο κινητό

Πόσο μπορεί να κοστίζει η απώλεια ενός κινητού;

Πάρα πολλά είναι η απάντηση, αν ρωτήσετε την άτυχη 27χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που έπεσε "θύμα" επιτήδειου ταξιτζή. Πώς έχει όμως η απίστευτη ιστορία που άρχισε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα;

Η κοπέλα πήγε με ταξί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να υποδεχθεί το αγόρι της που έφτανε στην πόλη. Το ατυχές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της επιστροφής της, χθες στις 15.15, στην διαδρομή Αεροδρόμιο Μακεδονία - Καλαμαριά, όταν η 27χρονη Μ.Δ. χρησιμοποίησε ταξί για την μετακίνησή της από την πιάτσα των αφίξεων εξωτερικού του αεροδρομίου.

Για κακή της τύχη, στη διαδρομή το πανάκριβο τηλέφωνο της έπεσε στο χαλάκι του ταξί, χωρίς η ίδια να το καταλάβει. Μόλις το αντιλήφθηκε άρχισε να καλεί όλες τις εταιρίες ταξί της Θεσσαλονίκης χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα και χωρίς να έχει δηλωθεί κάτι από κανέναν ιδιοκτήτη ή οδηγό. Ταυτόχρονα η νεαρή καλούσε στο κινητό σε όλη την διάρκεια της ημέρας και ενώ χτυπούσε δεν απαντούσε κανείς.

Αφού η νεαρή αντιλήφθηκε ότι ίσως ο οδηγός ήθελε να κρατήσει το κινητό τηλέφωνο, αξιοποίησε τις δυνατότητες λειτουργικού συστήματος που δίνει η εταιρία και δήλωσε απώλεια, ούτως ώστε το σύστημα, να μην αφήνει κάποιον να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο.

Μόλις ο ταξιτζής κατάλαβε πως δεν μπορεί να αξιοποιήσει το κινητό δήλωσε την απώλεια και η κοπέλα ενημέρωθηκε με κλήση από την εταιρία Ραδιοταξί, σήμερα, για τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί του.

Ο επιτήδιος ταξιτζής όμως και πάλι δεν το έβαλε κάτω. Σε επικοινωνία του με την κοπέλα, ζητούσε λύτρα προκειμένου να της το δώσει πίσω, όπως η ίδια καταγγέλει στο prismanews.gr!

Απελπισμένη η κοπέλα ζήτησε από το αγόρι της να παρέμβει και το ραντεβού κλείστηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο ταξιτζής κατέφθασε με το κινητό, ωστόσο παρέμενε ανένδοτος στο να το παραδώσει χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

"Χωρίς λεφτά δε σας δίνω τίποτα, αυτό το κινητό κοστίζει 800 ευρώ. Δώστε μου κάτι για τον κόπο μου" ήταν οι φράσεις του ταξιτζή όπως δηλώνει στο prismanews.gr η Μ.Δ.

Μην μπορώντας να κάνουν κάτι διαφορετικό και έπειτα από πολλες διαπραγματεύσεις έδωσαν 50 ευρώ στον οδηγό του ταξί και έλαβε τέλος η απίστευτη ταλαιπωρία της κοπέλας.