Εξαγριώθηκαν οι γονείς της Φαίης – Βγάζουν από το σπίτι την αδελφή της

Εξαγριώθηκαν οι γονείς της Φαίης – Βγάζουν από το σπίτι την αδελφή της

Εξαγριωμένοι είναι οι γονείς της 23χρονης Φαίης καθώς ο πόνος για την κόρη τους είναι ακόμα νωπός

Η συμπεριφορά αλλά και οι κατηγορίες που βαραίνουν την αδελφή της Φαίης αναγκάζουν τους γονείς της να την πετάξουν έξω από το σπίτι τους, που βρίσκεται στη Νέα Μάκρη, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για τον θάνατο της όμορφης Φαίης.

«Θέλουμε να φύγει από το σπίτι μας, γιατί όσο μένει, μόνο δεινά προσθέτει στην οικογένεια με την προκλητική, ωμή και πέραν των ηθικών και κοινωνικών κανόνων συμπεριφορά της, που φορτίζει περισσότερο μία έκρυθμη κατάσταση, με συνεχείς εντάσεις και απρόβλεπτη συνέχεια. Είναι αυτό, αλλά και μία σειρά γεγονότων που προηγήθηκαν, ο ρόλος της στην οικογενειακή μας τραγωδία, αλλά και η εξοργιστική στάση της στη διάρκεια του πένθους μας, για την αδικοχαμένη κόρη μας και αδελφή της, που μας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση», δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο πατέρας της.

Οι δύο γονείς κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της μεγάλης τους κόρης και ζητούν τώρα από την Μαρία Ελένη να εγκαταλείψει άμεσα το δεύτερο σπίτι που βρίσκεται στο ίδιο οικόπεδο με το δικό τους και το οποίο της είχαν παραχωρήσει το 2011 για να μένει με τον τότε σύζυγό της.

Τότε ο κ. Μπλάχας, είχε προσπαθήσει μ' αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει την κόρη του, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που είχε στον γάμο της. Δυστυχώς όμως εκείνη χώρισε, παρέμεινε στο σπίτι με δύο σκυλιά και ξαφνικά εμφάνισε κι έναν άγνωστο άνδρα, με τον οποίο πλέον συζεί.

Ένα από τα γεγονότα που έκανε έξαλλο τον πατέρα της άτυχης Φαίης ήταν το γεγονός ότι η μεγάλη του κόρη προτίμησε στο πρώτο μνημόσυνο της αδελφής της να λείπει και μάλιστα να πάει στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει ο σκύλος της σε καλλιστεία.

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα στοιχεία – φωτιά: Στο σκαμνί ο εραστής και η αδελφή της 23χρονης!