Κρήτη: Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Στεφανή Κοκολογιάννη

Κρήτη: Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Στεφανή Κοκολογιάννη

Την είσοδο του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσουν αύριο στις 12 το μεσημέρι ο Στεφανής Κοκολογιάννης και ο 23χρονος συγχωριανός τους για νέο θερμό επεισόδιο που σημειώθηκε χτες στο ελαιουργείο της οικογένειας, στον Προφήτη Ηλία.

Και οι δύο κρατούνται από χτες, ο ένας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο άλλος στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου έτσι ώστε να αποφευχθούν συναντήσεις που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν κι άλλο το κλίμα.

Σύμφωνα με το cretalive, μετά από άγριο καυγά που ξέσπασε χθες και οι δυο πλευρές υπέβαλαν μήνυση για εξύβριση και απειλή ενώ συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Από την πλευρά του ο Στέφανος Κοκολογιάννης υποστηρίζει ότι ο 23χρονος προκάλεσε το επεισόδιο στο ελαιουργείο σε βάρος του και σε βάρος των παιδιών της οικογένειας με τον νεαρό αγρότη να εκτοξεύει βρισιές και απειλές εναντίον της οικογένειας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το επεισόδιο σημειώθηκε παρουσία αρκετών αυτοπτών μαρτύρων ανάμεσά τους και ένας δικηγόρος από την Αθήνα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στον χώρο.