Αυτή είναι η Κύπρια που έχει αναστατώσει τους Πατρινούς (pic)

Αυτή είναι η Κύπρια που έχει αναστατώσει τους Πατρινούς (pic)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι φοιτήτρια με καταγωγή από την Κύπρο και έχει... «τρελάνει» τους άνδρες της Πάτρας!

Η όμορφη νεαρή βρίσκει τους «πελάτες» - θύματά της και τα οδηγεί σε παραλιακό ξενοδοχείο της περιοχής. Μάλιστα, επιλέγει συνήθως ένα πολυτελές ξενοδοχείο, προκειμένου να έχει όμορφο περιβάλλον για τις ερωτικές της συνευρέσεις και φυσικά να κάνει τον παρτενέρ της να αισθάνεται άνετα.

Κάποιες φορές όμως... η συνεύρεση δεν σταματά μόνο στα ερωτικά παιγνίδια! Όπως προ ημερών, όταν ο εραστής της νεαρής ανακάλυψε πως είχε χάσει και το κινητό του τηλέφωνο, ένα smart phone αρκετά ακριβό.

Ο άτυχος άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία, όπως όμως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί του ζήτησαν στοιχεία, διευθύνσεις και φυσικά... πλήρη αναφορά για ό,τι συνέβη!

Ο ευκατάστατος τσιγγάνος άρχισε να τα... μασάει! Θα σκέφτηκε ότι σε περίπτωση που την καταγγείλει για κλοπή ίσως βρεθεί... μπλεγμένος και φυσικά η όλη ιστορία και το «πάθημά» του θα μπορούσε να φθάσει στα αυτιά της οικογένειάς του. Έτσι προτίμησε να κάνει... την πάπια! Έφυγε από την Ασφάλεια... άπραγος και δεν προέβη σε κατάθεση μήνυσης εναντίον της. Μαθαίνουμε πάντως πως η Κύπρια φοιτήτρια έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης και πως είναι... πολύ καλή στη δουλειά της (τα ερωτικά ραντεβού κλείνονται... με το αζημίωτο)!

Όπως γράφει το dete.gr, πρόσφατα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες της. Και μάλιστα αποκαλυπτικές. Προφανώς τις έχει τραβήξει κάποιος «πελάτης» της ο οποίος φρόντισε να καλύψει μόνο την περιοχή των ματιών της. 

PHOTO GALLERY