Ο Μ. Σφακιανάκης θα βραβευτεί στις «Προσωπικότητες 2013-2014»

Ο Μ. Σφακιανάκης θα βραβευτεί στις «Προσωπικότητες 2013-2014»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης "Προσωπικότητες 2013-2014″

 

Ο Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, θα βραβευτεί στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς στα πλαίσια της εκδήλωσης "Προσωπικότητες 2013-2014″ που διοργανώνει η Κερκυραική Ένωση νομού Πειραιά.

Ο υποδιοικητής της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα παραστεί στην εκδήλωση όπου θα λάβει την βράβευση αναφορικά τόσο με το διωκτικό του έργο σε υποθέσεις που συζητήθηκαν στο πανελλήνιο αλλα ταυτόχρονα και για τις ενέργειες ενημέρωσης που έχει πραγματοποιήσει σε όλη την επικράτεια, σχετικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την ενημέρωση των νέων.

Εκτός του Ταξίαρχου Μανώλη Σφακιανάκη θα βραβευθούν και άλλες προσωπικότητες: Ο Μιχάλης Αδάμ (παραγωγός θεάτρου), ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, η Άννα Φόνσου για το ίδρυμα "Σπίτι του Ηθοποιού", η Μαρί Κυριακού για την "Γραμμή Αγάπης", και οι συγγραφείς (π. Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου) Νικόλαος Τσάγγας και Πάρις Κατσίβελος.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν,όπως είναι εμφανές, πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2013 στα Γράμματα, τις Τέχνες, στην Επιστήμη, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, την εκπαίδευση, τον επιχειρηματικό τομέα και για το κοινωνικό τους έργο.

Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 7μμ, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.