Νέες κατηγορίες για 52χρονη που κατηγορείται για εξαπάτηση πολιτών

Νέες κατηγορίες για 52χρονη που κατηγορείται για εξαπάτηση πολιτών

Μεγαλώνει συνεχώς ο κατάλογος των θυμάτων της 52χρονης, που συνελήφθη τον περασμένο μήνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, κατηγορούμενη για απάτη, εις βάρος δυο γυναικών- μιας 34χρονης και μιας 64χρονης.


Η 52χρονη είχε καταφέρει να πείσει τα θύματά της ότι διέθετε τις κατάλληλες διασυνδέσεις ώστε να "σβηστούν" τα χρέη της πρώτης και να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της σύνταξης της δεύτερης, αποσπώντας τους συνολικά 9920 ευρώ.

Μετά τη σύλληψη της 52χρονης, τον περασμένο μήνα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν και άλλα μη καταγγελθέντα κρούσματα.

Στο μεταξύ, η συνεχιζόμενη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών αποκάλυψε άλλα δύο περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από τη συλληφθείσα.

Συγκεκριμένα, η 52χρονη φέρεται ότι εξαπάτησε, επίσης, μια 54χρονη πείθοντάς την ότι θα τη βοηθούσε να ασφαλιστεί σε φορέα του Ελληνικού Δημοσίου και να ανοίξει επιχείρηση, αποσπώντας της κατ' αυτόν τον τρόπο, τμηματικά, από τον Αύγουστο έως το Νοέμβριο του 2013, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ.

Παράλληλα, αποπειράθηκε, στις αρχές του 2014, να εξαπατήσει και μια 43χρονη, υποσχόμενη να διεκπεραιώσει υπόθεσή της στη ΔΟΥ Σερρών.

Η προανάκριση που διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών συνεχίζεται, ενώ η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της 52χρονης, θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.