Εκλογές ΔΣΑ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Εκλογές ΔΣΑ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών του πρώτου γύρου των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ειδικότερα, από τον συνδυασμό του νυν προέδρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Κοινωνία των Δικηγόρων» Γιάννη Αδαμόπουλου εξελέγησαν οι εξής έξι σύμβουλοι: Ιωάννα Καλαντζάκου, Φώτης Κώτσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Αθανάσιος Παυλόπουλος, Νικόλαος Κούτκιας και Ελευθέριος Ράντος.

Από τον συνδυασμό του Βασίλη Παπαστεργίου «Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων Αθήνας» εξελέγησαν οι εξής τρεις σύμβουλοι: Βασίλης Παπαστεργίου, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και Δημήτρης Μπελάντης.

Από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Περάκη «Ανεξάρτητη Πρόταση» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Περάκης και Χαράλαμπος Κονδύλης.

Από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γαλετσέλλη «Δημοκρατική Σύμπραξη Δικηγόρων» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Παναγιώτης Γαλετσέλλης και Βασίλης Κατσαφάδος.

Από τον συνδυασμό του Άγγελου Βρεττού «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» εξελέγη ο Αντώνης Αντανασιώτης.

Από τον συνδυασμό «ΕRGA OMNES- Ώρα Ευθύνης- Δικηγορική Ανανέωση» εξελέγησαν οι εξής πέντε σύμβουλοι: Δημήτρης Βερβεσός, Θωμάς Καμενόπουλος, Χριστίνα Τσαγκλή, Γεώργιος Μπουλούκος και Ευστάθιος Αναλυτής.

Από τον συνδυασμό «Σύγχρονη Δικηγορία στην Πράξη» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Χριστίνα Κουντούρη και Μιχάλης Καλαντζόπουλος.

Από τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δικηγόροι» εξελέγησαν οι εξής δύο σύμβουλοι: Μαρινέττα Γούναρη- Χατζησαράντου και Βασίλειος Βραχιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή και την Τρίτη, 2 και 4 Μαρτίου 2014 αντίστοιχα, θα διεξαχθεί στο ΔΣΑ ο δεύτερος γύρος αναμέτρησης μεταξύ του Βασίλη Αλεξανδρή και του Γιάννη Αδαμόπουλου, για την ανάδειξη νέου προέδρου, τετραετούς θητείας.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΔΣΑ: Δεύτερος γύρος στις 2 και 4 Μαρτίου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των εκλογών στον ΔΣΑ

Στις κάλπες οι δικηγόροι όλης της χώρας

Εκλογές ΔΣΑ: Στις κάλπες την Κυριακή και τη Δευτέρα

Οι δικηγόροι ψηφίζουν

Εκλογές ΔΣΑ: Το έργο και οι δεσμεύσεις της «Κοινωνίας των Δικηγόρων»

Ιωάννα Καλαντζάκου: Ευθύνη να ΄σαι Δικηγόρος