ΕΛΛΑΔΑ

79η ΔΕΘ: Παρουσιάζονται αύριο οι κεντρικοί άξονες στην Αθήνα

79η ΔΕΘ: Παρουσιάζονται αύριο οι κεντρικοί άξονες στην Αθήνα

Με αιχμή του δόρατος την εξωστρέφεια και τη διεθνοποίηση, βασικά χαρακτηριστικά της νέας της στρατηγικής, η ΔΕΘ-Helexpo θα παρουσιάσει αύριο Πέμπτη, 10 Απριλίου στην Αθήνα, τους κεντρικούς άξονες της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης στους εκπροσώπους του διπλωματικού σώματος και των διμερών Επιμελητηρίων.


Η εν λόγω εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο παρουσιάσεων που έχει ξεκινήσει η ΔΕΘ-Helexpo ανά την Ελλάδα, με στόχο την ανάδειξη και την προβολή της 79ης ΔΕΘ, αλλά και την παρουσίαση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων για τους ξένους και Έλληνες εκθέτες. Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένο ότι οι εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος (πρέσβεις, εμπορικοί ακόλουθοι), αλλά και των διμερών Επιμελητηρίων αποτελούν τους καλύτερους διαύλους επικοινωνίας με τις ξένες αγορές, η αυριανή παρουσίαση κρίνεται ως ιδιαίτερης βαρύτητας.

Η 79η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και έρχεται μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη 78η ΔΕΘ, που προσέλκυσε περί τις 200.000 επισκέπτες και αναδείχθηκε σε κορυφαίο γεγονός για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Στην αυριανή παρουσίαση θα παρευρεθούν ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης και ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης –εποπτεύων της ΔΕΘ-Helexpo - Θόδωρος Καράογλου, ενώ έχουν προσκληθεί επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας.

Διαβάστε επίσης: Εκδήλωση για το νερό σήμερα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης