ΕΛΛΑΔΑ

Θάσος: Σύλληψη δυο Σέρβων που… ξάφριζαν μαγαζιά

Θάσος: Σύλληψη δυο Σέρβων που… ξάφριζαν μαγαζιά

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου Καβάλας, κλοπές από καταστήματα στη Θάσο, που είχαν διαπραχθεί το διήμερο 14/15-6-2014.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν προχθές (15-6-2014) το απόγευμα στη Θάσο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Σερβίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι την 15-6-2014 το απόγευμα, είχαν αφαιρέσει από κατάστημα της Θάσου, ένα ζευγάρι ακουστικών.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα 14/15-6-2014, οι δύο δράστες, αφαίρεσαν από οκτώ (8) καταστήματα της Θάσου, πλήθος κοσμημάτων, ειδών ρουχισμού, γυαλιά ηλίου, μαχαίρια, μαγνητάκια και άλλα μικροαντικείμενα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκαν στο δωμάτιο που διέμεναν οι δύο δράστες, όλα τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.

kavalawebnews.gr

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: 12 προσαγωγές παράνομα εκδιδόμενων γυναικών στη Γιαννιτσών