ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η οικογένεια δολοφόνων του Άστρους (pics)

Αυτή είναι η οικογένεια δολοφόνων του Άστρους (pics)

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για την δολοφονία του 39χρονου συγγενή τους στο Αστρος Κυνουρίας.

Εκτός από τον 75χρονο πατέρα του θύματος, για την υπόθεση συνελήφθησαν και κατηγορούνται η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος κι αδερφός του πατέρα του, η 70χρονη θεία του θύματος και σύζυγος του 71χρονου, καθώς και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος και σύζυγος της αδερφής του θύματος.

Ο πατέρας του θύματος κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία, το μεσημέρι του δεκαπενταύγουστου ο 75χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετικό όπλο τον 39χρονο γιο του έπειτα από φραστικό επεισόδιο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου αδελφού του, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο πίσω κάθισμα ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και πήγαν πλησίον του βιολογικού καθαρισμού Αστρους σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο αυτοκίνητο, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στο σπίτι του δράστη.

Παράλληλα, η 67χρονη μητέρα του θύματος και η 70χρονη, προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής του σπιτιού, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος.

Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Αμφίπολη: Έχει βάση το σενάριο για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Αποκάλυψη για Αμφίπολη: Έβαλαν μικροκάμερα μέσα στον τάφο – Τι είδαν

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Αμφίπολη!

Αμφίπολη: Αυτό είναι το σχέδιο - Έτσι θα μπουν οι αρχαιολόγοι στον τάφο