ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Φύσσας: Συλλήψεις στο Κερατσίνι

Παύλος Φύσσας: Συλλήψεις στο Κερατσίνι

Απίστευτο κι όμως... αστυνομικό! Οι δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν συλλήψεις στο Κερατσίνι, μόνο και μόνο για να δείξουν πως έκαναν κάτι!

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν περίπου τριάντα συλλήψεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες ουδεμία σχέση είχαν με τα επεισόδια.

Την ώρα που οι κουκουλοφόροι είχαν οπισθοχωρήσει από το σημείο των επεισοδίων, μια ομάδα διαδηλωτών βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν προς την πλευρά των αστυνομικών, προκειμένου αυτοί να ηρεμίσουν και να σταματήσουν τις ρίψεις χημικών και τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αστυνομία έχει ήδη κάνει προσαγωγές σε 50 άτομα, εκ των οποίων πολλές θα καταλήξουν σε συλλήψεις!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε τζαμαρίες σε καταστήματα της οδούς Σαλαμίνας. Αμέσως στην περιοχή εμφανίστηκαν έντονες αστυνομικές δυνάμεις και το κακό δεν άργησε να γίνει. Από τη μια πλευρά εκτοξεύονταν βόμβες μολότοφ και πέτρες, ενώ τα ΜΑΤ απαντούσαν με χημικά.

Η πορεία ολοκληρώθηκε στην πλατεία Παγκόσμαις Ειρήνης στον Κορυδαλλό, ενώ αυτή την ώρα υπάρχει κόσμος μόνο στο σημείο που έχει στηθεί το μνημείο για τον Παύλο.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Φύσσας: Ξέσπασε η μητέρα του–«Τραγούδα γιε μου για να ακούσουν τι φάγανε»

Παύλος Φύσσας: Δείτε τι δηλώνει στο newsbomb.gr το «Θηρίο»

Παύλος Φύσσας: Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις στη μνήμη του μουσικού (pics)

Παύλος Φύσσας: Ένας χρόνος χωρίς τον Killah P

Read more: