Καιρός: «Μίνι καλοκαίρι» με 27 βαθμούς Κελσίου

Καιρός: «Μίνι καλοκαίρι» με 27 βαθμούς Κελσίου

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από νότιες κυρίως διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.