Επίσκεψη εργασίας του δημάρχου Πατρέων σε έργα ανάπλασης

Επίσκεψη εργασίας του δημάρχου Πατρέων σε έργα ανάπλασης

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο έργο διάνοιξης της Κανακάρη και στα έργα ανάπλασης σε Βλατερό, Γούβα, Καβουκάκι και Δασύλλιο. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Αρχιτεκτονικού Έργου, Καθαριότητας - Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Χρήστος Κορδάς και Πολεοδομικού Σχεδιασμού Περιβάλλοντος, και Έργων Υποδομής Παύλος Στάμος.

Συναντήθηκαν με υπηρεσιακούς παράγοντες και τους υπευθύνους των έργων, έγινε επί τόπου έλεγχος για προβλήματα που προκύπτουν κατά την εξέλιξη των εργασιών, αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των περιοχών, εξαιτίας των έργων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, καταγράφηκαν τα συγκεκριμένα προβλήματα και θα διαμορφωθεί ένα σχέδιο αντιμετώπισής τους, στην κατεύθυνση της λύσης τους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πατρέων αναφέρθηκε στο αντικείμενο της επίσκεψης εργασίας, για τις τυχόν αστοχίες, που υπάρχουν, ώστε αυτές να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και τόνισε: «Αυτό που γίνεται σε αυτές τις περιοχές θα έπρεπε να γίνονται και σε άλλες λαϊκές συνοικίες της πόλης μας, αν τα χρήματα που χρειαζόμαστε γι αυτά και τα διαθέτει το κράτος, ήταν περισσότερα. Αυτό είναι και το μεγάλο ζήτημα. Ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες και προοπτικές, εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής, ο πλούτος που παράγεται δεν πάει στην ανακούφιση των λαϊκών συνοικιών, αλλά εκεί όπου τους βολεύει. Αυτό σημαίνει αγώνας, άλλη κατεύθυνση άλλος προσανατολισμός και σημαίνει να βγάλουμε από πάνω μας αυτούς που κουμαντάρουν

Η Πάτρα είναι τρίτη πόλη της Ελλάδας και πρέπει να έχει ό,τι δικαιούται», κατέληξε ο κ. Πελετίδης.