Θεσσαλονίκη: Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια και ρεύμα από τη ΔΕΗ

Θεσσαλονίκη: Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια και ρεύμα από τη ΔΕΗ

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών, υπήκοων Βουλγαρίας προχώρησαν αστυνομικοί διότι έμεναν παράνομα σε διώροφη πολυκατοικία και έκλεβαν καλώδια χαλκού από την ΔΕΗ.

Οι συλληφθέντες είχαν κλέψει συνολικά -από υπόγειες εγκαταστάσεις πεζοδρομίων- καλώδια χαλκού 415 μέτρων και εκτιμώμενης αξίας άνω των 1.500 ευρώ.
Επίσης οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας, διέμεναν σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην περιοχή της Καλαμαριάς, το οποίο ηλεκτροδοτούσαν παράνομα, κλέβοντας ρεύμα από κοντινό στύλο της ΔΕΗ.

Πρόκειται για δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας από 52 ως 54 ετών, οι οποίοι τον Ιούλιο παραβίασαν, εισήλθαν και διέμεναν παράνομα σε διώροφη κατοικία, ενώ στο εσωτερικό της και στον περίβολο της είχαν μεταφέρει αδρανή υλικά και απορρίμματα, δημιουργώντας ανθυγιεινές συνθήκες διαβίωσης και εστία μόλυνσης για την περιοχή. Το ίδιο διάστημα είχαν προβεί και στις κλοπές καλωδίων.

Οι δράστες συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από αιφνιδιαστική επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι, παρουσία δικαστικού λειτουργού και με τη συνδρομή τεχνικού της ΔΕΗ και υπαλλήλων της διεύθυνσης Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης και του δήμου Καλαμαριάς,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεργείο καθαρισμού του δήμου Καλαμαριάς έκανε καθαρισμό και απολύμανση του χώρου.

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: Σύλληψη 25χρονου για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Προετοιμάζονται για τον ιό Έμπολα στο νομό Τρικάλων

Λάρισα: Να απαγχονιστεί αποπειράθηκε 50χρονος

Έκρηξη όλμου στον Βόλο: Μήνυση κατά εφημερίδας από τον πατέρα του 19χρονου

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν 22χρονο (pics&vid)