Πατέρας Παύλου Φύσσα: Είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του παιδιού μου (vid)

Πατέρας Παύλου Φύσσα: Είχαν σχεδιάσει τη δολοφονία του παιδιού μου (vid)

Για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έκανε λόγο ο πατέρας του αδικοχαμένου μουσικού, που έμελε να χάσει τη ζωή του στο Κερατσίνι μετά τις τρεις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά.

Έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τη δολοφονία και ο πατέρας του Φύσσα, κ. Παναγιώτης, μιλώντας στο Star αποκαλύπτει πως ο γιος του είχε γίνει στόχος της Χρυσής Αυγής μήνες πριν από το μοιραίο.

«Καταρχήν, πριν τον σκοτώσει του είχε μιλήσει του γιου μου, πριν 20 λεπτά, τον ρωτούσε που είναι η Κεφαλληνίας για να βρει κάποια καφετέρια και ήταν μισή ώρα εκεί πριν περίπου. Κάπου είχε αράξει, είχε φέρει τρία τέσσερα άτομα, τα άδειασε. Άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο και τα είδαν μου τα είπαν αυτά. Είδαν και τον Ρουπακιά που σταμάτησε στο διάζωμα και κοιτούσε τους τρεις που τον βαρούσαν και αφού τον τσεκάρισε καλά καλά, πήγε ο Ρουπακιάς και τον μαχαίρωσε. Σχεδιάκι ήταν οργανωμένο, μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παύλου.

Την ίδια, στιγμή, σύμφωνα με τον πατέρα του τα αντιφασιστικά τραγούδια του Παύλου Φύσσα ήταν «αγκάθι» για τον σκληρό πυρήνα της Νίκαιας.

«Κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι τι πραγματικά έγινε εκείνη τη νύχτα. Μια χαρά το είχαν σχεδιάσει μήνες. Ένας τραγουδιστής που βρίζει, δεν έβριζε το φασισμό; Ο άλλος τι λέει; Όπου σε πετύχω, θα σε φάω, αφού του βρίζεις την ιδεολογία του» εξομολογήθηκε ο Παναγιώτης Φύσσας και συγκινημένος πρόσθεσε «Έχω χάσει ένα παιδί, ζούσα για αυτό το παιδί, ανέπνεε αυτός και έπαιρνα κι εγώ αναπνοή από αυτόν... Παρεϊτσα τον είχα, παντού μαζί …κολλητός μου ήταν και πως αντέχω και δεν έχω κάνει κάποιο κακό στην ανθρωπότητα και δεν ξέρω, αν θα το κάνω, αν μου στρίψει μεθαύριο και το κάνω για να εκδικηθώ τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω για τους ανθρώπους. Τόσο μίσος έχω» ανέφερε μεταξύ άλλων, στη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε. 

Υπενθύμιζεται ότι πρόσωπο στοχοποιημένο από τη Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζει τον 33χρονο μουσικό και ο εισαγγελέας Ισίδωρος Ντογιάκος, στην πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών.

{youtube}y1T2Dao0YYM{/youtube}

Διαβάστε επίσης:

ΚΕΕΛΠΝΟ: Σχεδόν αναπόφευκτο να έρθει κρούσμα Έμπολα