Κρήτη: Δικογραφία σε βάρος απόστρατου υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ

Κρήτη: Δικογραφία σε βάρος απόστρατου υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ

Σοβαρό επεισόδιο στο χώρο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ προκάλεσε ένας εν αποστρατεία υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με αποτέλεσμα να περάσει το απόγευμα της Δευτέρας (27/10) στο Αστυνομικό Μέγαρο του Ηρακλείου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Υποστράτηγος ε.α. ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ο γιος του μετά την εμπλοκή του με το δίκυκλο που οδηγούσε σε τροχαίο ατύχημα.

Όταν έφτασε εκεί- όπως καταγγέλθηκε- επιτέθηκε φραστικά σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό με τους τελευταίους να αναγκάζονται να ζητήσουν τη βοήθεια ανδρών του Τμήματος ΒΟΑΚ, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία για το τραγικό τροχαίο στο Φόδελε, με τους δύο νεκρούς.

Ο απόστρατος αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν πτοήθηκε από την εμφάνιση των πρώην συναδέλφων του, τους οποίους δεν δίστασε και να χτυπήσει, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Εκεί υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι ήταν αστυνομικοί, αλλά θεώρησε πως πρόκειται για άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του Νοσοκομείου. Επεσήμανε επίσης ότι όλα ξεκίνησαν από την αγωνία του για την κατάσταση της υγείας του γιου του.

Ο απόστρατος αξιωματικός αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο οι εξηγήσεις που έδωσε μάλλον δεν ικανοποίησαν τους εμπλεκόμενους καθώς υποβλήθηκαν μηνύσεις και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήβα

Κρήτη: Καταστροφές από την δυνατή βροχόπτωση στη Μεσσαρά

Προσλήψεις 6.000 ανέργων σε επιχειρήσεις για 12 μήνες

Ρόδος: Δείτε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου από ψηλά (vid).

Αττική: Εξαρθρώθηκε πολυμελής ομάδα που έκλεβε εταιρείες