Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους οι μικροομολογιούχοι-Ζητούν να επιστραφούν τα κλεμμένα

Newsbomb

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα πραγματοποίησαν οι μικροομολογιούχοι, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αποταμίευσης που είναι σήμερα, Παρασκευή (31/11/2014).

Πλήθος μικροομολογιούχων έδωσαν το «παρών» στο σημείο, κρατώντας πλακάτ και πανό, ενώ απαίτησαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας, Γκίκα Χαρδούβελη. Σε σχετική ανακοίνωση καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα».

Αυτή την ώρα αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων συναντάται με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Τάσο Αναστασάτο, ζητώντας να αποζημιωθούν για τις απώλειες που υπέστησαν από το PSI.

Το ραντεβού για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δόθηκε στις 10:00 το πρωί, ενώ παράλληλα, κινητοποίηση πραγματοποίθηκε και στη Θεσσαλονίκη, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος.

«Μας έφαγαν τα χρήματα σε μία βραδιά»

Την οργή του για την κατάσταση που βιώνουν όλοι οι Έλληνες εξέφρασε ένας μιρκοομολογιούχος, δίνοντας το «παρών» έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
«Βενιζέλος Παπαδήμος και Στουρνάρας σε μία βραδιά μάς ληστέψανε και μας αφήσανε στο δρόμο» ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Newsbomb.
«Άφησα τα χρήματα στην Ελλάδα. Άμα τα πας έξω σε βάζουν φυλακή, άμα τα αφήσεις εδώ στα παίρνουν. Αυτή είναι η Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων.