Το τροπικό κλίμα συνεχίζεται…

Μετά από το Σικάγο γίναμε, τώρα μπορούμε να χρησιμοποιούμε...

Μετά από το Σικάγο γίναμε, τώρα μπορούμε να χρησιμοποιούμε και την έκφραση …Καραϊβική γίναμε! Το τροπικό κλίμα συνεχίζεται με τις ξαφνικές μπόρες να αναστατώνουν τα απογεύματα κυρίως των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα ο υδράργυρος να έχει σκαρφαλώσει στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση
Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα παροδικών όμβρων κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία και Θράκη

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και το μεσημέρι τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: δυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα νοτια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: σχεδόν αίθριος. Στην Κρήτη τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή και πιθανώς καταιγίδα κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.