ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Αγνοούμενος κυνηγός βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Εύβοια: Αγνοούμενος κυνηγός βρέθηκε νεκρός σε πηγάδι

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 88χρονου κυνηγού από την Εύβοια, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου.

Ο ηλικιωμένος είχε πάει για κυνήγι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σήμερα το πρωί, τελικά ο 88χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι, στην περιοχή Κοντοδεσπότι.

Φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η οικογένεια του 88χρονου από το Κοντοδεσπότι εξέδωσε χθες, Παρασκευή (06/03) ανακοίνωση καλώντας όποιον θέλει να βοηθήσει, να παρευρεθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στην πλατεία του χωριού, προκειμένου να ψάξουν όλοι μαζί.

«Αναζητούμε τον άνθρωπο μας από την περασμένη Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου. Χάθηκε στην περιοχή Μουρίκι Κοντοδεσποτίου στην οποία και πήγε για κυνήγι την Πέμπτη το πρωί. Από τότε δεν έχουμε κανένα ίχνος του αν και τον αναζητούμε καθημερινά. Ζητούμε την βοήθεια σας για να συνεχίσουμε να τον ψάχνουμε και να τον εντοπίσουμε.

Την Κυριακή το πρωί στις 9:00 πμ θα συναντηθούμε στην πλατεία του Κοντοδεσποτίου. Χρειαζόμαστε την βοήθεια σας, καθώς όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο πιθανό είναι να έχουμε αποτέλεσμα στην έρευνά μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε να σας έχουμε μαζί μας στον δύσκολο και επίπονο αυτό αγώνα μας..», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας.

Πηγή: evianews.gr

Σχετικές ειδήσεις