Μαφιόζικη δολοφονία στο Γκάζι

Άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα στο Γκάζι...

Άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα στο Γκάζι, με θύματα δύο Έλληνες. Η δολοφονία σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Τριπτολέμου και Περσεφόνης, έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Ο δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ με εννιάρι πιστόλι τα δύο θύματα τουλάχιστον πέντε φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν από την αστυνομία πέντε κάλυκες.

Το ένα θύμα που εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, είναι παρκαδόρος στο νυχτερινό κέντρο και φέρει τραύματα στο κεφάλι και το δεξί ώμο. Ο άλλος άτυχος άνδρας, 37 ετών, που είναι υπάλληλος σε διπλανό μαγαζί, πυροβολήθηκε στο στήθος και την κοιλιά, τραύματα τα οποία προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όλα συνέβησαν έξω από το κατάστημα όταν ο παρκαδόρος ετοιμαζόταν να δώσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του σε θαμώνα που έφευγε από το κέντρο. Εκείνη τη στιγμή, άγνωστος πέρασε από μπροστά τους πυροβόλησε πρώτα τον θαμώνα και στη συνέχεια για να μην αφήσει μάρτυρες σκότωσε και τον παρκαδόρο.

Αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το δράστη, μετά το φονικό να τρέχει και να εξαφανίζεται στα γύρω στενά, εκμεταλευόμενος το σκοτάδι. Φορούσε σύμφωνα με τις μαρτυρίες καπέλο και ήταν μετρίου αναστήματος.

Η Ασφάλεια που έχει αναλάβει τις έρευνες, εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.