Αφόπλισαν αστυνομικό ληστές στη Βοιωτία

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στη Βοιωτία για τον εντοπισμό τεσσάρων κακοποιών...

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη αυτήν τη στιγμή στη Βοιωτία για τον εντοπισμό τεσσάρων κακοποιών έσπειραν το πρωί τον τρόμο στη περιοχή Βάγια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 08:00 όταν τρεις κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα σε αστυνομικό, τον οποίο ακινητοποίησαν και του πήραν το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr δύο υπάλληλοι του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Βάγια έκαναν ανάληψη από τράπεζα που βρίσκεται λίγα μέτρα παραπέρα στην πλατεία των Βαγίων και με συνοδεία ενός αστυνομικού τα μετέφεραν στο υποκατάστημα πεζή. Μόλις μπήκαν μέσα και έκλεισαν την πόρτα, πριν προλάβει ο αστυνομικός να απομακρυνθεί, ακριβώς μπροστά σταματάει το αυτοκίνητο των ληστών. Οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους πετάχτηκαν έξω και αφού απείλησαν τον ένστολο άνδρα του έκλεψαν το υπηρεσιακό του όπλο. Στη συνέχεια

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι ληστές τελικά ήταν 4. Οι 3 έκαναν τη ληστεία και ο 4ος συνεργός τους περίμενε στο κυπαρισσί Opel Insignia με το οποίο διέφυγαν.


Στη συνέχεια οι δύο αφού έσπασαν με το κοντάκι του όπλου την τζαμαρία της πόρτας εισέβαλαν στο κατάστημα φωνάζοντας ληστεία και άρπαξαν τα λεφτά από τα ταμεία. Από την θραύση των κρυστάλλων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά υπάλληλος.

Οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένα τέταρτο άτομο και τράπηκαν σε φυγή.