Οι Anonymous αγανάκτησαν…

Ένα νέο σύμμαχο βρήκε ο Ελληνικός λαός που υποφέρει από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που μας επέβαλλε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ...

Ένα νέο σύμμαχο βρήκε ο Ελληνικός λαός που υποφέρει από τα σκληρά μέτρα λιτότητας που μας επέβαλλε η πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Οι εικόνες της βίαιης συμπεριφοράς των αστυνομικών στις διαδηλώσεις για το Μεσοπρόθεσμο έκαναν τον γύρο του κόσμου και όπως ήταν φυσικό τράβηξαν την προσοχή όλων.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η διάσημη πλέον ομάδα hacker “Anonymous”, οι οποίοι στέλνουν μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας, κατά της Ελληνικής κυβέρνησης και υπέρ του απλού λαού.

Αναλυτικά τα όσα λένε οι Anonymous στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε ήδη στο Youtube:

«Πολιτικοί, ΜΜΕ, Αστυνομία και τραπεζικοί της Ελλάδας. Το μήνυμα είναι για όλους σας.

Σας παρακολουθούμε να γκρεμίζετε και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στη χώρα σας. Σας παρακολουθούμε να υπογράφετε εξωφρενικά συμφωνητικά με το ΔΝΤ και να ξεπουλάτε τις ψυχές του λαού σας για να ικανοποιείτε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας παρακρατικές ομάδες σαν προβοκάτορες, σε ειρηνικές διαδηλώσεις.

Σας παρακολουθούμε να επιτίθεστε σε διαδηλωτές με δακρυγόνα, πέτρες και βία, τραυματίζοντας τουλάχιστον 500, μέσα σε αυτούς γυναίκες και συνταξιούχους.

Επί αιώνες η χώρα σας ήταν το περήφανο λίκνο της Δημοκρατίας και του πολιτισμού όμως τώρα τη μετατρέψατε σε παιχνιδότοπο για τους κερδοσκόπους για να πειραματιστούν με το οικονομικό τους Ράιχ.

Αρνηθήκατε συμφωνίες που θα σας έσωζαν, με Αραβικές χώρες, με τη Ρωσία και με την Κίνα. Δεν ορθώσατε ανάστημα στους Γερμανούς απαιτώντας να σας επιστρέψουν όσα σας πήραν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αποτύχατε πλήρως να προστατέψετε τα συμφέροντα των πολιτών σας ενάντια σε μια τερατώδη οικονομία που είναι αέρας και δίνει πλούτο στους πλούσιους αφήνοντας τον μεσοαστό και τον εργάτη φτωχότερο.

Επιβάλατε μέτρα λιτότητας που σας αναγκάζουν να συνεχίσετε να αγοράζετε όπλα. Τα Μ.Μ.Ε δαιμονοποίησαν τις διαδηλώσεις. Οι τραπεζίτες ακόμα κολυμπάνε στο χρυσάφι. Δώσατε τη χαριστική βολή στην οικονομία σας όταν δεχτήκατε κι άλλο δάνειο παρά τη διαφωνία του λαού σας.

Συγχαρητήρια! Τραβήξατε την προσοχή μας και τώρα είστε ο στόχος στον πόλεμό μας ενάντια στο σάπιο σύστημά σας.

Είμαστε ΑΝΩΝΥΜΟΙ, είμαστε ΛΕΓΕΩΝΑ.

Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνούμε.

Να μας περιμένετε»…