ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης! Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές

Εφιάλτης! Πόσο κινδυνεύει η Ελλάδα από τους τζιχαντιστές

Οι ανθρώπινες «βόμβες» του Ισλάμ απειλούν την Ευρώπη – Στοιχεία σοκ από τη Europol με 5.000 τζιχαντιστές έτοιμους για όλα – Χάρτες με τις χώρες που θέλουν να κατακτήσουν στις οποίες περιλαμβάνεται και η Ελλάδα

Η ισλαμική τρομοκρατία απειλεί ευθέως πλέον τον πλανήτη. Ο ιερός πόλεμος των Ισλαμιστών είναι σε πλήρη εξέλιξη κατακλύζοντας όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, με παρακλάδια από την Ευρώπη μέχρι την Αμερική, από τη Συρία έως την Κίνα και από την Νιγηρία έως το Μπαγκλαντές.

Η παγκόσμια τζιχάντ έχει σπείρει ανά την υφήλιο εκατοντάδες βομβιστές αυτοκτονίας αποφασισμένους για όλα αλλά και προηγμένη τεχνολογία που μπορεί να ανατινάξει με ένα κουμπί ολόκληρες πόλεις.

Οι τζιχαντιστές, πιστοί στην εξτρεμιστική τους δράση, επιθυμούν πλέον να επεκτείνουν το λεγόμενο χαλιφάτο τους πέρα από τα σύνορα του Ιράκ και της Συρίας. Μάλιστα, είχαν δημοσιεύσει δύο χάρτες στους οποίους έδειχναν τους... ευσεβείς πόθους τους, αφού θέλουν να κατακτήσουν και ευρωπαϊκά κράτη, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και η Ελλάδα.

Ο χάρτης του ISIS περιλαμβάνει το 25% της Ασίας, τη μισή Αφρική, όλες τις αραβικές χώρες και χώρες από την Ευρώπη όπως την Ελλάδα και την Ισπανία.

tzixantistes

Το σχέδιο τους είναι σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας καταφέρει μέσα σε διάστημα 4 μηνών να επιφέρουν καίρια και πρωτοφανούς αγριότητας χτυπήματα στην καρδιά της Ευρώπης. Το ερώτημα πλέον είναι «ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος...».

Συναγερμός από τη Europol

Νέα τρομοκρατικά χτυπήματα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη, ενόψει των γιορτών του Πάσχα, φοβούνται οι ευρωπαϊκές υπηρεσίες.

Η Europol μάλιστα κάνει λόγο για νέα επιθετική στρατηγική από τους φανατικούς Ισλαμιστές οι οποίοι εκτιμάται ότι ξεπερνούν τους 5.000 μέσα στην Ευρώπη.

«Ανησυχούμε για την ταχύτητα με την οποία αποκαλύπτουμε ένα εκτεταμένο δίκτυο, πολύ μεγαλύτερο απ’ ότι φοβόμασταν» δήλωσε ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής αστυνομικής υπηρεσίας Ρόμπ Γουάινραϊτ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του BBC.

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας αρνήθηκε να μιλήσει δημόσια για την ταυτότητα του άντρα με την λευκή καμπαρντίνα, που εμφανίζεται δίπλα στον καμικάζι του αεροδρομίου των Βρυξελλών. «Είμαστε αντιμέτωποι με μια επικίνδυνη και επείγουσα απειλή από το επονομαζόμενο Ισλαμικό Κράτος. Και απειλεί όχι μόνο τη Γαλλία και το Βέλγιο αλλά αρκετά κράτη της Ευρώπης ταυτόχρονα... Είναι σίγουρα η πιο σοβαρή απειλή που έχουμε αντιμετωπίσει μέσα στην τελευταία δεκαετία» ανέφερε ο επικεφαλής της Europol , που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «καινοτόμα» χρήση του διαδικτύου για την ριζοσπαστικοποίηση ισλαμιστών σε όλο τον κόσμο.

«Η φύση της απειλής και ο τρόπος με τον οποίο διασπείρεται σε μια φαινομενικά ασύνδετη κοινότητα τουλάχιστον 5.000 ατόμων, σημαίνει ότι ο κίνδυνος δεν μπορεί να μηδενιστεί. Έτσι, πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας» πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο επικεφαλής της Europol αναφέρθηκε και στην σημερινή συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζοντας ότι πρέπει να συζητηθούν τρόποι για καλύτερη επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των κρατών μελών.

«Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσοι μαχητές είναι ενεργοί και έτοιμοι να προχωρήσουν σε επιθέσεις στην Ευρώπη αλλά ανησυχούμε για την κοινότητα των 5.000 υπόπτων, που έχουν ταξιδέψει στην Συρία και το Ιράκ και ορισμένοι εκ των οποίων έχουν επιστρέψει στην Γηραιά Ήπειρο» ολοκλήρωσε λέγοντας ο κ. Γουάινραϊτ.

Σχετικές ειδήσεις