ΕΛΛΑΔΑ

Συνέλαβαν ραδιοφωνικό παραγωγό - εκβιαστή μετά από ραντεβού με τον Αχιλλέα Μπέο!

Συνέλαβαν ραδιοφωνικό παραγωγό - εκβιαστή μετά από ραντεβού με τον Αχιλλέα Μπέο!

Με χειροπέδες και στην Εισαγγελία ραδιοφωνικός παραγωγός - Συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε ο Αχ. Μπέος

Στην σύλληψη ραδιοφωνικού παραγωγού προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα, έπειτα από συνάντηση με τον αιρετό Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Η συνέχεια, μετά τον σχηματισμό της σχετικής δικογραφίας, θα δοθεί από την Εισαγγελία, ενώ ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι αύριο, Παρασκευή, στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της πόλης.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (07-04-2016) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για εκβίαση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού, σύμφωνα με την οποία ο δράστης απαιτούσε να λαμβάνει μηνιαίως το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ, προκειμένου να σταματήσει την καταγγελτική και δυσφημιστική συμπεριφορά σε βάρος του.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση σήμερα στο Βόλο, ο 57χρονος παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των (500) ευρώ στον 49χρονο, ο όποιος συνελήφθη αμέσως μετά την παραλαβή του ποσού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις