ΕΛΛΑΔΑ

Αποδοκίμασαν τον Παραστατίδη του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς (vid)

Αποδοκίμασαν τον Παραστατίδη του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς (vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε την Κυριακή (10/4) στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου στο Κιλκίς κατά τη συνάντηση που είχε στόχο να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις σε σχέση με τη διαχείριση της φιλοξενίας των προσφύγων στην περιοχή.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θόδωρος Παραστατίδης, ο οποίος όμως είχε έναν έντονο διαξιφισμό με άτομα που σύμφωνα με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων προέρχονταν από το χώρο της Χρυσής Αυγής.

«Τοποθετήθηκαν διάφοροι, μετά από κάποιες εισηγήσεις, ζήτησα το λόγο για να τοποθετηθώ και δεν μου επετράπη, κυρίως φραστικά» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι δεν είχε καταστεί σαφές ποια ήταν η πολιτική προέλευση κάποιων ομάδων εκ των οργανωτών.

Ο κ. Παραστατίδης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τη συνάντηση, ενώ την φραστική επίθεση εναντίον του καταδίκασε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς.

«Υπήρχαν κάποια άτομα άγνωστα σε μένα, όμως, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής, μπορώ να πω ότι τουλάχιστον οι μισοί ήταν κάτοικοι με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Είναι απαράδεκτο το ότι δεν επετράπη στον κ. Παραστατίδη να μιλήσει και επιπρόσθετα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και να δεσμευθεί σε συγκεκριμένες ενέργειες» είπε.

Δείτε το βίντεο

Σχετικές ειδήσεις