ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2016: Ουρά 25 χιλιομέτρων στα διόδια του Ρίου από τους εκδρομείς (pics)

Πάσχα 2016: Ουρά 25 χιλιομέτρων στα διόδια του Ρίου από τους εκδρομείς (pics)

Σε ισχύ βρίσκονται τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της χώρας με την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα να κορυφώνεται.

Μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Ωστόσο από το μεσημέρι και μετά η κίνηση στους δρόμους αυξήθηκε με τους εκδρομείς που επιστρέφουν να υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί που κινούνται στην Αθηνών - Λαμίας, αλλά και οι οδηγοί που κινούνται από το Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας προς το Ρίο - Αντίρριο.

Σύμφωνα με την Τροχαία Μεσολογγίου η κυκλοφοριακή συμφόρηση ξεκινά από τον κόμβο του Κεφαλόβρυσου και σταματά στον κόμβο του Περιθωρίου. Σε μια απόσταση δηλαδή 25 περίπου χιλιομέτρων, έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες οδηγοί οι οποίοι κινούνται με χαμηλές ταχύτητες την ίδια στιγμή που οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός για να διευκολύνουν τη διέλευσή τους και να αποτρέψουν τυχόν ατυχήματα.

2 copy copy

Όσο οι ώρες περνούν η κίνηση ολοένα και αυξάνεται με τους οδηγούς εκτός από την ταλαιπωρία να έχουν να αντιμετωπίσουν και τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν.