ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα στην Κινέτα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα στην Κινέτα

Τους λόγους που προκάλεσαν το τραγικό τροχαίο το οποίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα (04/05) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, αναζητά η αστυνομία.

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο ύψος της Κινέτας ήταν ανατριχιαστικές και αποτυπώνονται στις φωτογραφίες από το σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.

troxaio kineta12

Μια νταλίκα η οποία κατευθυνόταν προς την Κόρινθο, δίπλωσε, έσπασε το διαχωριστικό στηθαίο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση προς την Αθήνα και στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Στη συνέχεια, πάνω στη διπλωμένη νταλίκα, έπεσαν άλλες δύο νταλίκες που ακολουθούσαν.

troxaio kineta1

Οι δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ. (ζευγάρι ηλικιωμένων σύμφωνα με το korinthostv.gr) βρήκαν ακαριαίο θάνατο ενώ δύο ακόμη άτομα διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο.

troxaio kineta3

Το σημείο γέμισε συντρίμμια, με την Τροχαία να προχωρά σε εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου (σημειώνεται ότι ήταν ημέρα και ώρα επιστροφής εκδρομέων από τις πασχαλινές διακοπές και η κίνηση ήταν αυξημένη) ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Δείτε το βίντεο του korinthostv.gr

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

Σχετικές ειδήσεις