ΕΛΛΑΔΑ

Η μικρή Μαρία θα παραμείνει στο νοσοκομείο - Την επισκέφτηκαν ξανά οι γονείς της

Η μικρή Μαρία θα παραμείνει στο νοσοκομείο - Την επισκέφτηκαν ξανά οι γονείς της

Η περιπέτεια της μικρής Μαρίας (που εξαφανίστηκε από τη μάντρα του παππού της στο Σχιστό) είχε ευτυχώς αίσιο τέλος, καθώς βρέθηκε σώα έπειτα από σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο περιπλάνησης στο δάσος, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Έκτοτε το μικρό 4χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους, μέχρι να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το πρωί της Πέμπτης (05/05) την μικρή Μαρία επισκέφτηκαν ξανά οι γονείς της στο νοσοκομείο, όπου παρέμειναν για περίπου δύο ώρες.

Η τετράχρονη θα παραμείνει στο νοσοκομείο έπειτα από απόφαση της Εισαγγελέας Ανηλίκων, ενώ σήμερα το απόγευμα κοινωνική λειτουργός αναμένεται να μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας για να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν τα δυο παιδιά του ζεύγους Πρίντεζη.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς της τετράχρονης την Τετάρτη παρουσιάστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία να δικαστούν αύριο, Παρασκευή.

Αύριο το πρωί ο Αντώνης Πρίντεζης και η σύζυγος του θα παρουσιαστούν και πάλι στο Αυτόφωρο Μονομελές προκειμένου να αντικρούσουν την κατηγορία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης της μικρής Μαρίας

Σχετικές ειδήσεις