ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή-Δολιοφθορά: Έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα παιδιών! (pics)

Προσοχή-Δολιοφθορά: Έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα παιδιών! (pics)

Ένα πολύ σοβαρό κρούσμα δολιοφθοράς εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλίμου, μετά από καταγγελία του δήμου. Άγνωστοι έκοψαν τα συρματόσχοινα του παιχνιδιού στο οποίο σκαρφαλώνουν μικρά παιδιά, θέτοντας σε κίνδυνο τησωματική τους ακεραιότητα!

Αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων παιδικών χαρών και τη δημιουργία του πάρκου σκύλων, εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους επισκέπτονται καθημερινά το Λόφο Πανί.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε για περιστατικό:

«Σοβαρό κρούσμα εσκεμμένης δολιοφθοράς, ίσως το πρώτο τέτοιας μορφής, είχαμε την Παρασκευή τα ξημερώματα στο Λόφο Πανί.

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των εγκαινίων των Παιδικών Χαρών και των εγκαταστάσεων στο Λόφο Πανί, άγνωστοι κατέστρεψαν το σχοινοπολύγωνο με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού. Δεν μιλάμε πλέον για έναν βανδαλισμό της “κλασικής” μορφής, αλλά για ηθελημένη, τεχνικά εκτελεσμένη καταστροφή δημοτικής περιουσίας, με ηλεκτρικό εξοπλισμό (είτε με ρεύμα από γεννήτρια, είτε επαναφορτιζόμενο).

Ο Δήμος μας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Αστυνομία ανέλαβε αυτεπάγγελτη έρευνα για τους δράστες. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε ήδη πυρετωδώς, ώστε οι φθορές να αποκατασταθούν.

Ελπίζω ότι όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις και φυσικά όλοι οι Φορείς της πόλης μας θα πάρουν δημόσια θέση, καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες, που στρέφονται κατά της κοινωνίας, της ασφάλειας των παιδιών και της δημοτικής περιουσίας”.

Δείτε φωτογραφίες στο gallery του newsbomb

Πηγή: geitoniamou.gr

Σχετικές ειδήσεις