ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο πανελλήνιο: Έβαζε υπνωτικά στο γάλα 11χρονης για να την βιάσει

Σοκ στο πανελλήνιο: Έβαζε υπνωτικά στο γάλα 11χρονης για να την βιάσει

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους τα όσα πέρασε ένα 11χρονο κοριτσάκι στα χέρια του 52χρονου θείου της, ο οποίος ασέλγησε στο παιδικό κορμάκι της, αφού της έριξε πρώτα υπνωτικά στο... γάλα της!

Ο 52ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΥΡΟΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ 11ΧΡΟΝΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του 52χρονου ναυτικού - σάτυρου, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε πολλές ώρες με το κοριτσάκι λόγω συγγένειας, έριχνε στο γάλα και τις σοκολάτες της μικρής υπνωτικό και στη συνέχεια προχωρούσε σε ανατριχιαστικές και αποτρόπαιες πράξεις.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από την εξέταση δεν διαπιστώθηκε το παιδί να έχει βιαστεί.

Το παιδάκι εξομολογήθηκε τα όσα έζησε στη μητέρα του

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και το ίδιο το παιδάκι που πηγαίνει στο δημοτικό, μίλησε και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα φρικτά βίωνε στα χέρια του.

Η γυναίκα έπαθε σοκ και μάλιστα επειδή ήταν έγκυος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ζήτησε από τους γιατρούς να ενημερώσουν την Αστυνομία για τις καταγγελίες της μικρής.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό της υπόθεσης είναι ότι ο 52χρονος κατέγραφε τις αποτρόπαιες πράξεις του στην κάμερα.

Οι αρρωστημένες πράξεις του εξελίχθηκαν σε παραλιακή περιοχή της Δυτικής Αττικής, ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, είχε ασελγήσει, πριν από περίπου 8 χρόνια, και σε βάρος της ανήλικης κόρης της αδερφής του.

Ο 52χρονος ναυτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητάς του και φωτογραφιών του.

Διαβάστε εδώ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις