Χειροπέδες σε 36χρονο για απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττική

Χειροπέδες σε 36χρονο για απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττική

Δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποιούσε απειλητικά και υβριστικά τηλεφωνήματα στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, σχημάτισε η Ασφάλεια Πατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στις 30 Απριλίου, στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, υβρίζοντας τους αστυνομικούς και απειλώντας για τοποθέτηση βόμβας στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας. Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 36χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί στην Πάτρα, αλλά δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου.

Σε σωματική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον 36χρονο, βρήκαν τρία κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες τηλεφωνικές συνδέσεις, μια από τις οποίες είχε χρησιμοποιήσει για να τηλεφωνήσει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 36χρονου θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και αφορά τα αδικήματα της διατάραξης της ειρήνης των πολιτών, πρόκληση ανησυχίας και εξύβριση.