Νέο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη

Ως πολεμικά ανακοινωθέντα χαρακτήρισε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρης Βουρβαχάκης, τα τροχαία δυστυχήματα στο νησί.

Ως πολεμικά ανακοινωθέντα χαρακτήρισε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης, Δημήτρης Βουρβαχάκης, τα τροχαία δυστυχήματα στο νησί, τα οποία αποτελούν καθημερινό φαινόμενο. Ο κ. Βουρβαχάκης απηύθυνε έκκληση καλώντας τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Στο κατάλογο των θυμάτων της ασφάλτου προστέθηκε από το βράδυ της Τετάρτης ένας 79χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από μηχανάκι καθώς περπατούσε στο κέντρο της πόλης των Χανίων. Από την αρχή του χρόνου έχουν χαθεί 41 άνθρωποι, 29 οδηγοί, επτά επιβάτες και πέντε πεζοί ενώ έχουν τραυματιστεί άλλοι 152.
«Κάνω μία επισήμανση στον κόσμο να προσέχει ιδιαίτερα, όχι οινόπνευμα και οδήγηση, όχι κινητό και οδήγηση, όχι απίθανες προσπεράσεις, σύνεση στην οδήγηση,» είπε ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Κρήτης.
«Έχουμε φθάσει τις τελευταίες ημέρες να έχομε 15 με 18 τραυματίες την ημέρα σε όλη την Κρήτη και περίπου ένα νεκρό κάθε ημέρα. Είναι πολεμικά τα ανακοινωθέντα. Μία προσπάθεια να κάνουμε όλοι. Έχουμε πολλούς επισκέπτες στο νησί, οι δρόμοι μας είναι αυτοί που είναι, εμείς να προσέχουμε», πρόσθεσε.