ΕΛΛΑΔΑ

Αγραφιώτου: Υπάρχει δεύτερος «δράκος» και κυκλοφορεί ελεύθερος;

Αγραφιώτου: Υπάρχει δεύτερος «δράκος» και κυκλοφορεί ελεύθερος;

Μανιακός δολοφόνος με σεξουαλικά κίνητρα μπορεί να βρίσκεται πίσω τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο – Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής φοβούνται ότι μπορεί να ξαναχτυπήσει σύντομα

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού που βρέθηκε στο υπόγειο πάρκινγκ - όπου δολοφονήθηκε η Ελευθερία Αγραφιώτου - με αυτά του «δράκου» του Αμαρουσίου, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στρέφουν αλλού τις έρευνές τους, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι ο δράστης.

Αν το έγκλημα το έκανε τελικά άλλος δράστης, οι Αρχές κάνουν λόγο για «μελετημένο» δολοφόνο, ο οποίος ήξερε πολύ καλά πώς να κινηθεί και να μην αφήσει πίσω του στοιχεία.

Στον τόπο μαρτυρίου της Ελευθερίας Αγραφιώτη, από τις κολώνες του υπόγειου γκαράζ, τις πόρτες του κλιμακοστασίου, τις κουπαστές από τα κάγκελα, από το δάπεδο, τα ρούχα του θύματος, οι υπεύθυνοι των εγκληματολογικών εργαστηρίων συνέλεξαν δεκάδες αποτυπώματα και δείγματα γενετικού υλικού. Χωρίς, ωστόσο, αυτά να οδηγούν κάπου.

Ομοιότητες με τον τρόπο δράσης του «δράκου»

Πολλές ομοιότητες στον τρόπο δράσης του 30χρονου «δράκου» του Αμαρουσίου με τον δολοφόνο της Ελευθερίας Αγραφιώτη, βρίσκουν οι έμπειροι αξιωματικοί.

Επιτίθεται σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, γεγονός που αποδίδεται στο ότι είχε δύο χρόνια σχέση με τη Ρουμάνα που ήταν αρκετά μεγαλύτερή του. Η Αγραφιώτου ήταν 69 ετών, αλλά φαινόταν πολύ νεότερη.

Ο «δράκος» όπως φαίνεται, από τα έξι «χτυπήματα» έστηνε καρτέρι και έσπρωχνε τις γυναίκες με δύναμη για να πέσουν κάτω και να τις αιφνιδιάσει. Η 69χρονη δέχτηκε το πρώτο χτύπημα και ουσιαστικά έπεσε από τα σκαλιά του 2ου υπογείου στο 3ο.

Και στις έξι περιπτώσεις προσπάθησε να βγάλει το παντελόνι των θυμάτων, ενώ και η 69χρονη βρέθηκε χωρίς παντελόνι και εσώρουχο.

Τελευταίο στοιχείο είναι, ότι η περιοχή, όπου σημειώθηκε η επίθεση και το έγκλημα είναι εντός της ακτίνας στην οποία κινούταν ο «δράκος», ενώ ταιριάζουν και ημερομηνίες, καθώς όταν δολοφονήθηκε η Αγραφιώτου, τα «χτυπήματα» του δράστη ήταν σε έξαρση. Οι αστυνομικοί θεωρούν εξαιρετικά συμπτωματικό να υπάρχουν ταυτόχρονα δύο βιαστές στην ίδια περιοχή το ίδιο χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σχετικές ειδήσεις