ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Η συνάντηση της Φρόσως με τη Μίνα και η νέα μαρτυρία που ανατρέπει πολλά

Παντελής Παντελίδης: Η συνάντηση της Φρόσως με τη Μίνα και η νέα μαρτυρία που ανατρέπει πολλά

Μετά από σχεδόν δύο μήνες οι δύο φίλες είχαν μια κρυφή συνάντηση στον «Ευαγγελισμό», με τη συγκίνηση να είναι έντονη

Όπως είναι γνωστό, η Μίνα Αρνατούτη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το μοιραίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, όπου κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη. Η φίλη της, Φρόσω, πριν από αρκετό καιρό την είχε επισκεφτεί σε μία συνάντηση που κράτησε μόλις λίγα λεπτά.

Μετά από περίπου δύο μήνες η Φρόσω Κυριακού πήγε στον «Ευαγγελισμό» τη Δευτέρα (30/5), σύμφωνα με το youweekly, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η φίλη της μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 30χρονη στο πόδι.

Τα δύο κορίτσια συνομίλησαν –ξανά- για λίγα λεπτά, καθώς οι ιατροί συστήνουν στη Μίνα Αρναούτη να μην κουράζεται. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης κουβέντιασαν, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στο μοιραίο δυστύχημα, ούτε στις στα όσα ακούγονται γι΄ αυτές. Δηλαδή, ότι οδηγούσε το τζιπ η Φρόσω και πώς στη λέσχη βρίσκονταν και οι δύο συνεχώς δίπλα στον Παντελή Παντελίδη. Άλλωστε αμφότερες έχουν την ίδια στάση. «Το τζιπ το οδηγούσε ο Παντελής».

Νέα αποκάλυψη – «φωτιά»

Τα κορίτσια μπορεί να έχουν κρατήσει ήδη τη δική τους στάση, όμως οι εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ραγδαίες. Δύο άτομα, όπως αναφέρει το newspistol, επιβεβαίωσαν πώς στη λέσχη, τα κορίτσια ήταν συνεχώς δίπλα στον Παντελή Παντελίδη εκείνο το βράδυ και πώς έφυγαν από δίπλα του μόνο για να πάνε τουαλέτα.

Μια νέα μαρτυρία – «κλειδί» μιας γυναίκας που καθόταν εκείνο το βραδύ στο ίδιο τραπέζι με όλους στη λέσχη, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα λοιπόν με τη γυναίκα, Όταν είδε και τους τρεις να φεύγουν σε άσχημη, από το ποτό, κατάσταση, τους είπε: «καλέστε ένα ταξί. Που θα πάτε έτσι;».

Τότε όπως αναφέρει πάντα η γυναίκα, η Φρόσω πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τόνισε πώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, υπονοώντας ότι θα οδηγήσει εκείνη.

Ενώ αυτό που περιμένουν όλοι προκειμένου να ολοκληρωθεί η προανάκρισης από το κλιμάκιο της Τροχαίας, είναι το υλικό από την κάμερα ασφαλείας έξω από το σπίτι. Εκεί θα φανεί ξεκάθαρα ποιος ήταν ο οδηγός προκειμένου όλα να πάρουν το δρόμο τους...