Σάλος στην Ηλεία: Το δάσος της ακολασίας - Τι συνέβαινε κάτω από τα πεύκα;

Σάλος στην Ηλεία: Το δάσος της ακολασίας - Τι συνέβαινε κάτω από τα πεύκα;

Μια καλά οργανωμένη επιχείρηση είχαν στήσει δύο Βούλγαροι με δύο Βουλγάρες στο δάσος της Στροφυλλιάς, με πελάτες εργάτες από το Μπαγκλαντές από την ευρύτερη περιοχή της Βουπρασίας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπαίθριος οίκος ανοχής, δεν λειτουργούσε σε κάποιο σπίτι ή παράγκα, αλλά κάτω από τα πεύκα του δάσους της Στροφιλιάς, με τους αστυνομικούς να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης και να προχωρούν σε συλλήψεις. Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Βάρδας έκαναν νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (03-06-2016) έφοδο στην περιοχή και τους έπιασαν όλους επ’ αυτοφώρω. Τα κορίτσια, τους προαγωγούς και τους πελάτες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι Βούλγαροι «προαγωγοί» και οι Βουλγάρες «εκδιδόμενες» είναι εργάτες σε φραουλοχώραφα. Το κρεβάτι είχε διαμορφωθεί ανάμεσα σε θάμνους με μια κουβέρτα κατά γης! Στην είσοδο του «πορνείου» ο ένας Βούλγαρος είχε ανάψει και φωτιά περιμένοντας τους πελάτες που έφερνε με το αυτοκίνητό του ο συνεργάτης του. Τα κορίτσια είχαν μαζί τους ντουζίνες με προφυλακτικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και πακέτα με μωρομάντηλα.

Την ώρα της εφόδου της Αστυνομίας, μόλις είχαν φτάσει στο χώρο τέσσερις πελάτες από το Μπαγκλαντές. Οι τρεις εξ αυτών είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν προς απέλαση. Ο τέταρτος βρίσκεται νόμιμα στην χώρα και αφέθηκε ελεύθερος. Οι τέσσερις είναι ηλικίας 22,23, 27 και 31 ετών.

Τέλος συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι ηλικίας 33 και 40 ετών για μαστροπεία. Στην κατοχή μιας γυναίκας βρέθηκε το ποσό των 1.670 ευρώ και του ενός άντρα το ποσό των 1.325 ευρώ τα οποία και κατασχέθηκαν...

Πηγή: ilialive.gr