ΕΛΛΑΔΑ

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με τα άγρια βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με τα άγρια βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Σάλο και αναπάντητα γιατί έχει προκαλέσει το βίντεο δυόμιση λεπτών σε ολόκληρη την Ελλάδα, που δεν σταμάτησε να παρακολουθεί λεπτό την πρωτοφανή υπόθεση bullying ενάντια 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη, από «φίλους» συμφοιτητές του.

ΣΤΟ «ΦΩΣ» ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΠΟΙΟΥΣ «ΚΑΙΕΙ» Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

Το ντοκουμέντο, που δημοσίευσε την Παρασκευή η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον 20χρονο φοιτητή, που τον Φεβρουάριο του 2015 έδωσε τέλος στη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει άλλο το bullying.

download 2

Ποιον "καίει" ο σκληρός δίσκος;

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, φοιτήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων φέρεται να προσπάθησε να κρύψει στο δωμάτιό της ένα σκληρό δίσκο, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του Βαγγέλη. Μάρτυρας αποκαλύπτει στην κατάθεσή του: «Θυμάμαι ότι πριν έρθουν οι αστυνομικοί να ερευνήσουν την εστία της Σχολής, κάποια μέρα η... μπήκε στο δωμάτιο κρατώντας κάποιο αντικείμενο που κάλυπτε με την μπλούζα της, ώστε να μην είναι ορατό. Το τύλιξε με μια άλλη μπλούζα και το έβαλε στην ντουλάπα της. Τη ρώτησα τι ήταν αυτό και τότε μου απάντησε κατά λέξη «δεν είδες τίποτα, δεν ξέρεις τίποτα». Μετά από δύο ημέρες, ήρθαν οι αστυνομικοί για έλεγχο στην εστία, ενώ το βράδυ εκείνης της ημέρας, η... πήρε αυτό το αντικείμενο από την ντουλάπα και βγήκε έξω. Όταν επέστρεψε δεν το είχε μαζί της».

Το αντικείμενο αυτό ήταν ένας σκληρός δίσκος, τον οποίο οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από δωμάτιο φοιτητή που εμπλέκεται στην υπόθεση, αλλά δεν μπορούν να είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για την ίδια συσκευή αποθήκευσης. Το πρόσωπο που προσπάθησε να κρύψει το δίσκο είχε δεσμό με έναν από τους οχτώ φοιτητές, που κατηγορούνται για «επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού».

Βίντεο - γροθιά στο στομάχι

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το υλικό έχει τραβηχτεί στο δωμάτιο του 20χρονου άτυχου φοιτητή στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από ένα από τα άτομα που δεχόταν bullying.

Σε αυτό φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης να είναι πεσμένος στο κρεβάτι του και να παρακαλεί τους Κρητικούς «φίλους» του να τον αφήσουν, καθώς όπως φαίνεται και στο υλικό δέχεται βασανιστήρια.

Εκείνοι δείχνουν να το... απολαμβάνουν, με γέλια και φωνές με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη να τους ζητά να τον αφήσουν λέγοντάς τους ότι πονάει.

Εκείνοι συνεχίζουν το «παιχνίδι» τους, με τον νεαρό φοιτητή να ξεσπά σε γέλια, πιθανότητα για τους πείσει να τον αφήσουν.

giak3

Στη συνέχεια ένας μυώδης νεαρός κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και τότε το άτυχο παιδί εγκαταλείπει την προσπάθειά του, περιμένοντας απλά να τελειώσουν τα βασανιστήρια.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει, «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και το μαρτύριο τελειώνει με τους νεαρούς να βγαίνουν από το δωμάτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Σχετικές ειδήσεις