Έβαλε χάκερ να παρακολουθούν τη σύντροφό του!

Κι όμως συνέβη στην Ελλάδα και δη στην επαρχία...

Κι όμως συνέβη στην Ελλάδα και δη στην επαρχία. Ανασφαλής άντρας …προσέλαβε χάκερ προκειμένου να παρακολουθεί την σύντροφό του! Συνέβη στο Αίγιο και η υπόθεση έχει γίνει το talk of the town ενώ η υπόθεση θα έχει και δικαστικές προεκτάσεις.

Όπως φυσικά αποδεικνύουν οι πράξει, ο άντρας ζήλευε παθολογικά την κοπέλα του για το λόγο αυτό θέλησε να διαπιστώσει και …ηλεκτρονικώς το αν τον αγαπούσε και του ήταν πιστή. Έτσι προσέλαβε έναν χάκερ προκειμένου να γίνει η… σκιά της ανυποψίαστης γυναίκας.

Ο «εισβολέας» διείσδυσε στο email της και στο προσωπικό της προφίλ στο facebook σπάζοντας τους κωδικούς… Επειδή όμως ο κλέφτης και ο …χάκερ τον πρώτο καιρό χαίρονται, έγιναν αντιληπτοί από το θύμα τους με τον εξής τραγελαφικό τρόπο:

Μια φίλη της γυναίκας την κάλεσε στο τηλέφωνο και της έκανε παράπονα ότι δεν απαντά στα απανωτά μηνύματα που της έστελνε εκείνη την ώρα.

Η γυναίκα φυσικά τα έχασε γιατί εκείνη την στιγμή βρισκόταν έξω για καφέ ««Μα δεν είμαι αυτή τη στιγμή στο facebook. Είμαι έξω για ποτό», απάντησε στη φίλη της η οποία εξέφρασε την έκπληξή της λέγοντας: «Αφού τώρα σε βλέπω on line»! Μετά από αυτό, η κοπέλα πήγε αιφνιδιαστικά στο σπίτι και έπιασε επ' αυτοφώρω τον χάκερ ο οποίος, για να γλιτώσει φυσικά, αποκάλυψε όλη την αλήθεια!

Πηγή: www.dete.gr