Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (pics)

Κομοτηνή: Εικόνες καταστροφής από το πέρασμα της κακοκαιρίας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Κομοτηνή, προκαλώντας ζημιές σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και περιουσίες. 

Όπως αναφέρει το xanthinea,gr, η έντονη βροχόπτωση που έπληξε ένα μεγάλο τμήμα του Νομού είχε ως αποτέλεσμα να καταγραφούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου με το μεγαλύτερο όγκο καταστροφών να συγκεντρώνονται στις ορεινές περιοχές του Δήμου Αρριανών και οικισμούς όπως ο Δοκός και η Βραγιά.

Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά, δρόμοι και καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλημμύρισαν ενώ οι κάτοικοι μετρούν τις πληγές τους μιας και η βροχόπτωση ήταν ξαφνική και ιδιαίτερα ισχυρή.

Η κακοκαιρία προκάλεσε ζημιές και σε κτηνοτροφικές μονάδες ενώ σήμανε συναγερμός τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στην Αστυνομία.

Ανεμοστρόβιλος στην Ξάνθη

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα έντονα καιρικά φαινόμενα έκανε την εμφάνισή του στην πεδινή περιοχή του Νομού της Ξάνθης ένας αρκετά μεγάλος ανεμοστρόβιλος ενώ στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία, με τους κεραυνούς και τις αστραπές να εναλλάσσονται στην ατμόσφαιρα.

10

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται αντίστοιχο καιρικό φαινόμενο στην περιοχή, μιας και στο πρόσφατο παρελθόν άλλοι τρεις ανεμοστρόβιλοι έχουν πλήξει τμήματα της πεδινής Ξάνθης προκαλώντας καταστροφές σε οικισμούς τόσο του Δήμου Αβδήρων όσο και του Δήμου Τοπείρου.  

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery

PHOTO GALLERY