ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο θρίλερ στον αέρα πάνω από τη Μύκονο: Χάος και λιποθυμίες σε αεροπλάνο της United Airlines!

Απίστευτο θρίλερ στον αέρα πάνω από τη Μύκονο: Χάος και λιποθυμίες σε αεροπλάνο της United Airlines!

Χάος, λιποθυμίες, επεισόδια και αντιδράσεις οργής από τους επιβάτες, ολοκληρώνουν το σκηνικό θρίλερ μίας πτήσης προς τo Νιου Τζέρσεϊ.

Το Βoeing 763 της United Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Νιου Τζέρσεϊ, παρουσίασε μέσα σε 24 ώρες την ίδια βλάβη: την Κυριακή, με 208 επιβάτες και πλήρωμα, υποχρεώθηκε μετά από 1,5 ώρα να επιστρέψει στο Ελ. Βενιζέλος γιατί κόλλησαν τα πτερύγια «φλαπς», ενώ σήμερα (20/06) αφού επιβίβασαν ξανά τους επιβάτες στο αεροσκάφος, αυτό παρουσίασε την ίδια βλάβη πάνω από τη Μύκονο!

Το αεροπλάνο, ανάμεσα στους επιβάτες του οποίου υπάρχουν Έλληνες επιχειρηματίες, αλλά και στελέχη του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου, προκειμένου να παρευρεθούν σε εκδήλωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Νέα Υόρκη, ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει το μεσημέρι της Κυριακής, ωστόσο έπειτα από περίπου 1,5 ώρα στον αέρα, οι πιλότοι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λόγω προβλήματος στα «φλαπς».

Βάσει μάλιστα του πρωτόκολλου ασφαλείας, έπρεπε να αδειάσουν κάποια από τα καύσιμά του προκειμένου να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η ταλαιπωρία των επιβατών ωστόσο, όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά ένιωσαν κάτι σαν… deja vu, καθώς επαναλήφθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ένα 24ωρο αργότερα! Το μόνο που άλλαξε ήταν ο αριθμός της πτήσης, έγινε United 2088, και η ώρα απογείωσης.

H εταιρεία επέλεξε η πτήση να επαναληφθεί με το ίδιο αεροσκάφος στο οποίο, όπως αποδείχθηκε, η βλάβη δεν είχε επιδιορθωθεί, με αποτέλεσμα να το πληρώσουν οι… επιβάτες!

Μόλις έτσι το αεροπλάνο βρέθηκε πάνω από τη Μύκονο, έκανε ξανά… αναστροφή για Αθήνα, αφού διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε ακριβώς την ίδια βλάβη, γεγονός που υποχρέωσε τους πιλότους, να αδειάσουν (πάλι) τους τόνους των καυσίμων με τα οποία ήταν φορτωμένο το αεροσκάφος πάνω από Τζια και Μύκονο, και στη συνέχεια να επιστρέψουν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την οργή και τον εκνευρισμό, μέχρι μάλιστα του σημείου της λιποθυμίας ορισμένων, των επιβατών της πτήσης.

Αρκετοί μάλιστα από αυτούς, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κατέβουν από το αεροσκάφος μέχρι να έρθει εκπρόσωπος της εταιρείας, ώστε να τους δώσει εξηγήσεις και να διαπραγματευθούν την αποζημίωσή τους για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν…

Σχετικές ειδήσεις