ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνες – σοκ από την τραγωδία στην Τραγάνα: Γυναίκα έπεσε με το Ι.Χ στα διόδια και διαμελίστηκε

Εικόνες – σοκ από την τραγωδία στην Τραγάνα: Γυναίκα έπεσε με το Ι.Χ στα διόδια και διαμελίστηκε

Νέα στοιχεία και εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το τραγικό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή σε μία 54χρονη γυναίκα.

Η άτυχη γυναίκα γερμανικής υπηκοότητας, σύμφωνα με πληροφορίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε να πέσει σε τσιμεντένιο στηθαίο στα διόδια Τραγάνας. Η τραγωδία εκτυλίχτηκε περίπου στις 11:15 το βράδυ της Τρίτης (21/6), την ώρα που η γυναίκα ταξίδευε από την Αθήνα στη Λαμία.

Η σύγκρουση ήταν τρομακτική και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr, η εικόνα του αυτοκίνητου σοκάρει. Οι άνθρωποι των διοδίων μόλις άκουσαν το «μπαμ» της πρόσκρουσης πετάχτηκαν έντρομοι και το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό.

Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο...», έλεγε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.