Κρήτη: Θρίλερ μεσοπέλαγα για αγνοούμενο άνδρα - Ομηρία ή απαγωγή;

Κρήτη: Θρίλερ μεσοπέλαγα για αγνοούμενο άνδρα - Ομηρία ή απαγωγή;

Σε συναγερμό οι Λιμενικές Αρχές της Κρήτης από την πληροφορία ότι μέσα σε μία λέμβο βρίσκεται ένας άνδρας, τον οποίο εγκατέλειψαν καταμεσής του πελάγους

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η πληροφορία έφτασε αρχικά στις ελληνικές αρχές από τις αλβανικές, οι οποίες ενημέρωσαν ότι ένα αλιευτικό σκάφος με το όνομα "Selepia II" σημαίας Αλβανίας, βρίσκεται μεταξύ της θαλάσσιας περιοχής Λιβύης και Αιγύπτου με δύο άτομα πλήρωμα και εξήλθε παρανόμως από τα χωρικά ύδατα της Αλβανίας.

Την επόμενη ημέρα, μία πληροφορία που έφτασε στο Κέντρο Επιχειρήσεων και Διάσωσης του Υπουργείου Ναυτιλίας, ανέφερε ότι στο εν λόγω αλιευτικό υπάρχει ομηρία ενώ λίγες ώρες αργότερα, μία νέα πληροφορία, έλεγε ότι ένας υπήκοος Αιγύπτου έχει απαγάγει δύο άνδρες από την Αλβανία.

Σύμφωνα με μαρτυρία Έλληνα που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, ο αγνοούμενος εγκαταλείφθηκε μισό ναυτικό μίλι από τις ακτές της Κρήτης, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται το πού.

Σήμερα, δύο σκάφη του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη, αναζήτησαν από τα Χανιά έως τον Άγιο Νικόλαο κάποιο σημάδι του σκάφους, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Ανάλογες έρευνες έγιναν και στο Νότο της Κρήτης.