ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία η επίσημη αιτία θανάτου του Κυριάκου Μαμιδάκη

Αυτοκτονία η επίσημη αιτία θανάτου του Κυριάκου Μαμιδάκη

Προανάκριση από την Ασφάλεια Βορειανατολικής Αττικής, διενεργείται για τον θάνατο του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη, 84 ετών, ο οποίος αποδίδεται και επίσημα σε αυτοκτονία.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 84χρονου συνιδρυτή και ιδιοκτήτη της Jet oil, απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, καθώς όλα τα στοιχεία επιβεβαιώνουν την εκδοχή της αυτοκτονίας.

Ο Κυριάκος Μαμιμάκης αυτοπυροβολήθηκε στον αριστερό κρόταφο με περίστροφο το οποίο κατείχε νόμιμα, στο γραφείο του σπιτιού του, στην οδό Αχιλλέως στον Διόνυσο. Το όπλο βρέθηκε δίπλα του.

Αρχικά, ο 84χρονος πυροβόλησε μια φορά με το όπλο στον τοίχο του γραφείου και μετά έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του.

Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό ο οικιακός βοηθός, υπήκοος Φιλιππίνων, ο οποίος όπως είπε, άκουσε δύο πυροβολισμούς και όταν έτρεξε στο γραφείο αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Αμέσως ειδοποίησε τον γαμπρό τού αυτόχειρα, που μένει στο ισόγειο του σπιτιού και ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι δεν βρέθηκε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους της αυτοκτονίας, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν αμφιβολία πως σχετίζεται με τις εξελίξεις στην Jet Oil.

Σχετικές ειδήσεις