Υπ΄ατμόν για νέες κινητοποιήσεις η επιτροπή των 68 μπλόκων

Υπ΄ατμόν για νέες κινητοποιήσεις η επιτροπή των 68 μπλόκων

Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016 η Πανελλαδική Επιτροπή των 68 μπλόκων που συγκροτήθηκε κατά την διάρκεια των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Βέροια στο Ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ στον περιφερειακό δρόμο Βέροιας-Νάουσας.

Όπως αναφέρουν εκπρόσωποί της Πανελλαδικής Επιτροπής: «Στην συνεδρίαση θα συζητηθούν τα αιτήματα διεκδίκησης της μικρομεσαίας αγροτιάς και η οργάνωση της πάλης της για να αποκρούσει την αντιαγροτική επίθεση που δέχεται.

Οι αγρότες έχουμε απέναντί μας, αντιπάλους και εχθρούς μας, τους εμποροβιομήχανους και τα μονοπώλια που με την εκμετάλλευσή μας και την κερδοσκοπία απομυζούν το μόχθο μας, τους τραπεζίτες με τα πανάκριβα δάνεια και το κράτος με τους βαρείς φόρους που ρουφούν το αίμα μας, την ΕΕ, την κυβέρνηση και τα κόμματα που με την πολιτική την οποία εφαρμόζουν και στηρίζουν μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που δημιουργήθηκε μέσα στο καμίνι του αγώνα, καλεί όλους τους αγρότες να βρίσκονται σε συνεχή αγωνιστική επιφυλακή και εγρήγορση για να οργανώσουμε νέους μάχες, με στόχο ανατρέψουμε τα μέτρα και την πολιτική που μας καταστρέφει».