Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε ο Βασίλης Κολώνας - Άφησε πίσω του τρία παιδιά

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε ο Βασίλης Κολώνας - Άφησε πίσω του τρία παιδιά

Κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/07) στην Εντατική του Νοσοκομείου Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός τροχονόμος Βασίλης Κολώνας

Συγκλονισμένοι συγγενείς και συνάδελφοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο 54χρονος «έφυγε» τόσο νωρίς από αυτή τη ζωή.

Ο Βασίλης Κολώνας παρά τα σοβαρά τραύματα που είχε από τον τραυματισμό του στην κοιλιακή χώρα πάλεψε και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Τρικάλων λίγες μέρες μετά το περιστατικό που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, ενώ και ψυχολογικά μέρα με τη μέρα ήταν καλύτερα, σύμφωνα με ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον.

basi

Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας. Για τη Νοσηλεία του μεταφέρθηκε στην εντατική της Καρδίτσας, καθώς στα Τρίκαλα η ΜΕΘ ήταν πλήρης. Εκεί κατέληξε τελικά στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Μαρία, τα τρία τους παιδιά και ένα μεγάλο κενό στην υπηρεσία του, στην Τροχαία Τρικάλων, όπου υπηρέτησε με συνέπεια, δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Θα λείψει πολύ στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν άνθρωπος χαμογελαστός, με διάθεση να βοηθήσει τον καθένα.

Πηγή: trikalavoice.gr