Τραγωδία στα Χανιά: Πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ

Τραγωδία στα Χανιά: Πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ

Τραγικό τέλος βρήκε έναν νεαρό εργάτη, όταν πήγε σήμερα το πρωί στη δουλειά του, στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων.

Ο άτυχος 25χρονος -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- έχασε τον έλεγχο του μηχανήματος κλαρκ με το οποίο εκτελούσε εργασίες στο Βιοτεχνικό Πάρκο Χανίων, με αποτέλεσμα αυτό να τον καταπλακώσει, προκαλώντας του θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι.

Τη σορό του απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του εργατικού δυστυχήματος, ενώ στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων Γιάννης Μανωλικάκης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μανωλικάκης επανέλαβε την ανάγκη της λήψης μέτρων ασφαλείας στους χώρους δουλειάς, με βάση τα όσα ορίζει η εργατική νομοθεσία.

«Το νέο περιστατικό επαναφέρει με δραματικό τρόπο το θέμα της ασφάλειας των εργαζομένων στους εργασιακούς χώρους» τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το αν ο άτυχος εργάτης είχε την άδεια που απαιτείται για τον χειρισμό του μηχανήματος κλαρκ.