ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική μέρα στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία δυστυχήματα

Τραγική μέρα στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία δυστυχήματα

Τρεις νεαροί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα, που σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Λίγο πριν από τη μία μετά το μεσημέρι, 28χρονος μοτοσικλετιστής, κινούμενος στον κόμβο της νέας επαρχιακής οδού Μουδανίων- Κασσανδρείας Χαλκιδικής, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, με συνέπεια αυτό να ανατραπεί και ο οδηγός να τραυματιστεί θανάσιμα. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανίων.

Εξάλλου, στην Πέλλα, 20χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, στο 2ο χλμ. της επαρχιακής οδού Τσακών- Αριδαίας. Το δυστύχημα έγινε στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής και η σορός του νεαρού εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας από αστυνομικούς της Αριδαίας, που διενεργούν την προανάκριση.

Τέλος, χθες το μεσημέρι, ένας 25χρονος Σέρβος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 46ο χλμ. της επαρχιακής οδού Ρεντίνας Ουρανούπολης Χαλκιδικής. Στο ίδιο όχημα, το οποίο υπό συνθήκες που ερευνώνται βγήκε από το δρόμο πέφτοντας πάνω σε δένδρα πριν ανατραπεί, επέβαινε ο 7χρονος ανιψιός του θύματος, που τραυματίστηκε ελαφρά. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννημάτας της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας.

Σχετικές ειδήσεις