Ολονύχτιο θρίλερ στη Λευκάδα με ακυβέρνητο σκάφος

Ολονύχτιο θρίλερ στη Λευκάδα με ακυβέρνητο σκάφος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 44χρονου αλλοδαπού και της συνεπιβάτιδάς του, οι οποίοι αγνοούνταν από την Κυριακή το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή της Λευκάδας.

Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Λευκάδας, χθες το βράδυ η ιδιοκτήτρια της λέμβου «ΑΡΜΟΝΙΑ» Σ.Λ. 759, η οποία είχε εκμισθώσει το σκάφος στους δυο αλλοδαπούς ενημέρωσε της λιμενική Αρχή Λευκάδας, ότι τα δύο άτομα δεν είχαν δώσει κανένα σημείο ζωής από το απόγευμα της Κυριακής.

Αμέσως σήμανε «κόκκινος συναγερμός» και δύο σκάφη του λιμενικού σώματος άρχισαν να «σαρώνουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρου Αιτωλοακαρνανίας. Ακόμα, στις έρευνες συμμετείχε ένα περιπολικό όχημα από ξηράς αλλά και ένα θαλάσσιο ταξί στο οποίο επέβαινε στέλεχος της οικίας λιμενικής Αρχής.

Οι έρευνες του λιμενικού σώματος Λευκάδας καρποφόρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όταν και βρέθηκε η λέμβος στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ναυτικά μίλια βόρεια από το φανάρι ΑΘΕΡΙΝΟΥ ν. Μεγανησίου να πλέει ακυβέρνητη λόγω έλλειψης καυσίμων με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους.