Το χωριό της Φθιώτιδας που οι κάτοικοι φυλάνε… σκοπιά για τους κλέφτες

Το χωριό της Φθιώτιδας που οι κάτοικοι φυλάνε… σκοπιά για τους κλέφτες

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι δηλώνουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση - Συγκαλούν έκτακτη λαϊκή συνέλευση το βράδυ της Τετάρτης στο Κοινοτικό κατάστημα της Ανθήλης.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, δεν είναι η πρώτη φορά που οι απανωτές κλοπές από ρομά στην περιοχή της Ανθήλης έχουν φέρει τους κατοίκους της κοινότητας στα όριά τους.

«Μας έχουν κατακλέψει. Γεωτρήσεις, καρούλια, σωλήνες, μπεκ, από τα χωράφια μας. Μπαταρίες, πετρέλαια και ανταλλακτικά από τα τρακτέρ, αυτοκίνητα και ό,τι άλλο βρουν σε αποθήκες και σπίτια. Αναγκαζόμαστε να φυλάμε σκοπιά τις νύχτες και φοβόμαστε μη γίνει κανένα κακό. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν πάει άλλο...», έλεγε κάτοικος της Ανθήλης.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι μας επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ανθήλης, Παντελής Λαγός, ο οποίος μάλιστα, σήμερα επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας για να προσκαλέσει τον Αστυνομικό Διευθυντή στη λαϊκή Συνέλευση της Τετάρτης, όπου έχουν κληθεί και όλοι οι φορείς της περιοχής.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/e-9habjQuFE?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>